Welkom op onze website

Zwembaden

Thuis in zwembaden

Een zwembad in eigen tuin hoeft geen luxe te zijn. Zwembaden zijn er voor ieders budget. Bosman Pools neemt je project graag in handen. Samen met onze betrouwbare partners verzorgen we dit totaalproject tot in de puntjes. Van het graven van de put over de zwembadboorden tot je poolhouse.

Bosman Pools | Zwembaden | Liner lassen | Zwemvijvers
Bosman Pools | Zwembaden | Liner lassen | Zwemvijvers

Aanleg

Droom je al jaren van een eigen zwembad? Groot of klein, we staan je bij met advies, helpen je met keuzes maken, geven uitleg over de techniek en zorgen voor een vlotte installatie. Onze zwembaden staan garant voor jarenlang waterplezier.

Ben je een echte doe-het-zelver en zet je je zwembad dan ook liever zelf? Dat kan. We bezorgen je het nodige materiaal, geven je tips en tricks, kijken je handige kluswerk na en werken het vervolgens af met de perfecte liner.

Contacteer ons gerust voor meer info. We bespreken graag samen jouw project.

Onderhoud

Een zwembad heeft, net als andere ruimtes in je huis en tuin, onderhoud nodig. Ook de technische componenten worden best af en toe eens nagekeken. Geef je zwembad een jaarlijkse check-up en geniet een hele zomer lang van helder water.

Renovatie

Heb je een zwembad, maar is het dringend toe aan een grondige opknapbeurt? Ook daarvoor ben je bij Bosman Pools aan het juiste adres. Je rekent op onze jarenlange ervaring en op onze expertise in het liner lassen om je zwembad weer tiptop te maken.

 

Verkies je liever zwemvijvers? Wij helpen je graag verder! Lees meer

Ontdek onze realisaties

Zoek je nog inspiratie of wil je gewoon even wegdromen bij onze zwembaden en zwemvijvers? Bekijk hier onze realisaties.

Bekijk meer

Interesse?

Neem contact op en we bespreken jouw project.

Contact