Welkom op onze website

Liner lassen

Een naadloos zwembadresultaat

Liner lassen is een arbeidsintensief werk. Het vraagt competentie, precisie en expertise om dit perfect uit te voeren. Gelukkig is een zwembadkuip de tweede thuis van Laurent Bosman. Hij maakte van zijn passie voor het folielassen zijn job.

 

info fiche

Bosman Pools | Zwembaden | Liner lassen | Zwemvijvers
Bosman Pools | Zwembaden | Liner lassen | Zwemvijvers

Eindeloze mogelijkheden

Folie komt in verschillende kleuren en met een brede keuze aan patronen. Ze bestaan ook in twee diktes: 1,5 of 2 millimeter. Kwalitatief leveren ze hetzelfde resultaat. Bij een 1,5 millimeter dikte zullen de naden nog wat zichtbaar zijn, bij 2 millimeter is de bodem van je zwembad volledig naadloos. Tot slot werken we de lasnaad af met een pvc-liquide.

Vakmanschap vraagt tijd. Reken daarom op 1 à 2 dagen eer we de volledige kuip bekleed hebben. Op de liner heb je 10 à 15 jaar garantie, afhankelijk van de fabrikant. Op onze werken geven we je 2 jaar garantie.

Een egale zwembadvloer

Liner lassen is de kuip bekleden met folie en die folie vervolgens als het ware aan elkaar smelten met hete lucht aan 600°C. Een werk dat oog voor detail en nauwgezette handelingen vraagt en waarbij Bosman Pools 100% voor een naadloze afwerking gaat.

Eerst worden profielen geplaatst waar de folie aan opgehangen wordt. Vervolgens vertrekken we voor het liner lassen steeds vanuit de hoeken om een kwalitatief en esthetisch eindresultaat neer te zetten, egaal en zonder overlappingen. Een volledig rond zwembad of net eentje met veel hoeken en kanten? We gaan met plezier aan de slag.

Meer weten? Ontdek hier onze verschillende soorten liners. Meer info

Ontdek onze realisaties

Zoek je nog inspiratie of wil je gewoon even wegdromen bij onze zwembaden en zwemvijvers? Bekijk hier onze realisaties.

Bekijk meer

Interesse?

Ben je gebeten door onze passie en wil je beroep doen op onze diensten?
Laat het ons weten.

Contact